My Dream Will Come True... OH MY BIEBER!

Filed under: Övrigt
Nu när jag skriver det här sitter jag faktiskt och gråter.. Det är helt sjukt!
Min tårar kan inte sluta komma, de bara fortsätter och fortsätter att komma. 
Förra vecka fick jag reda på att en STOR NYHET skulle komma ut, de skrev bara att man skulle få reda NÄR & VART Justin någonting.. på måndag denna veckan!.. Självklart misstänkte man att det var believe turneringen men iaf.
Måndag morgon vaknar jag upp och gick in på sidan där nyheten skulle komma upp... det här var bland annat vad man fick se.. (bilden) efter jag hade sett denna bilden ringde jag direkt till min mamma och vi började planera allt.

Ni fattar hur mycket den här bilden betyder för mig! DET BETYDER JU FÖRFAN ATT JUSTIN KOMMER HELT HUNDRA!!! Jag kunde verkligen inte fatta att det var sant efter alla dessa år, JUSTIN KOMMER ÄNTLIGEN TILL SVERIGE! Men det var en sak som har oroade mig var att jag inte skulle få några biljetter.. för det är sjukt många beliebers i Sverige, jag skojar inte! Så den måndagen var riktigt härlig men även en fruktansvärd eftersom jag fick panik, blev nervös & orolig att jag inte skulle få biljetter, liksom varför skulle just jag få det?! 
Jag kunde inte somna den natten eftersom jag låg vaken tänkte på att han äntligen kommer till Sverige och biljetter men lyckades tillslut somna men jag drömde om believe touren och råkade vakna tidigt och kunde inte somna om för att jag tänkte på det.

Då var det tisdag den här dagen tillbringades med att jag ville att det skulle bli fredag!
Samma sak var det med onsdagen, ville bara att det skulle vara fredag eftermiddag eller något!
Jag kunde inte heller somna pågrund av allt tänkade.. vaknade tidigt båda dagarna.. och det blev även en del snack om biljetterna och så.

Nu var det äntligen torsdag som skulle bli en lång dag först skulle jag till stan sedan tillbaka igen..
Låt mig förklara, jag & mamma bestämde oss för att köa utanför turistbyrån där de skulle sälja biljetter. Mamma tyckte då att vi skulle åka vid 7 på kvällen men det blev ändrade planer.. Jag hade gått och lagt mig och vilat eftersom jag skulle orka med att köa och så vaknade jag även vid 4 på morgonen. Så behövde all sömn jag kunde få. Men jag råkade iaf vakna vid 4-5 kanske och då gick jag in på facebook helt random och såg att någon hade skrivit att de var utanför turistbyrån och köade, jag fick såklart ett panik anfall.. jag gick runt i cirklar som en jävla gris eller nåå och visste inte om jag vågade väcka mamma men efter att jag öppnat dörren till hennes sovrum ett antal ggr vaknade hon. Ganska irriterad kan man säga att hon blev.. hmm sjukt faktiskt men ska inte gå in på detalj om det så jaoo. Vi kom iaf väg vid halv 6 eller något så vi var där vid 6 ungefär. Som tur var det bara tre "grupper" framför oss. Vi satte oss där i våra solstolar.. det kom mer folk efter oss och så.
Tiden gick väldigt sakta kan man lugnt säga men under större delen av köandet var jag med några beliebers i kö:n och hade sjukt kul. Senare mot kvällen blev det bland annat slagsmål/misshandel.. & snutten kom.

från norra halland.

Snabb spolar fram tiden till vid åtta tiden idag, då var det alltså bara en timme kvar tills biljetterna skulle släppas..
De som jobbade på turistbyrån började ordna med nummerlappar & så... De började från nummer 3 så vi fick alltså nummer 6. Sedan blev vi insläppa inomhus och där fick vi återligen vänta.
Men efter att klockan började närma sig 9, fick alla komma in mellan 3 och 13.
Där fick vi stå och vänta tills klockan slagit 9 tills de kunde börja sälja biljetterna. Det gick faktiskt förvånansvärt snabbt att få biljetter och allting. Plus i kanten till dem som jobbade där. Men som sagt Golden Circle som vi helst skulle velat ha var slutsålt så fick ta Läktare A Långsida vilket är jätte bra ändå! Allt var ganska rörigt för mig men aja.. Jag fattade ingenting förrän jag fick biljetterna och på hela vägen hem satt jag o grät som fan.. Ni fattar inte hur jäkla mycket det här betyder för mig.. alltså OMGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG! 
Alla skrev på twitter, facebook, sms, ringde, kikade och allt men jag var helt borta.. lycko tårarna kan fortfarande inte sluta rinna.


Man ser bara en utav de tre biljetterna jag köpte. Jag ska nämligen gå med Nina & Pernilla, två underbara beliebers. Kan säga att jag gjorde deras dag också!

Gråt färdiga ögon, inte sovit sen fyra i torsdags.. kunde verkligen inte sova på gatan så var vaken hela tiden. Hade även inte ätit något sedan igår kväll men efter nån timme eller två efter att jag kommit hem och blivit lugn tog jag något och åt. LÅÅÅÅÅÅÅNG DAAAG MEN SÅÅÅ SJUKT VÄRD!
Det här är en upplevelse som jag inte kommer glömma på länge, var så sjukt mycket bättre än att sitta hemma och köpa biljetter på internet! BÄSTA DAGEN PÅ DET HÄR ÅRET!
Vill även tacka min mamma som ställt upp för mig, det betyder så sjukt mycket för mig, du verkade tycka det var roligt också! Sagt hur tacksam jag är ett antal gånger men hon lär få höra det ett flertal ggr till. 
Sedan vill jag även tacka alla på twitter som skrivit så fina ord, min kusin, kompisar & måste även tacka Samar!

Och glömde även berätta att tidningen kom precis innan vi typ skulle gå in, de intervjuade oss & tog bilder, så vi kommer vara med i kungsbacka posten imorgon! Btw det blir även två konserter i Sverige, fast jag går på den första.. båda är redan utsålda! #SWEDISHBELIEBERSGOESHARD

WOW JAG KOMMER VERKLIGEN SOVA GOTT IKVÄLL!

Helt ärligt även om jag vill tro det så trodde jag aldrig att jag skulle få uppleva det här! #NeverSayNever

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0